Betaling

In de webshop van de Glen Talloch Zalmactie kunt u betalen door middel van iDEAL, creditcard en Apple Pay. Deze betaalwijze verloopt via Mollie. Mollie is een Payment Service Provider waarmee u binnen de webshop op een gebruiksvriendelijke en veilige manier uw betaling kunt verrichten.
 
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 
Creditcard
Wij accepteren Visa en MasterCard. Creditcards worden gecontroleerd en in sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Voor betalingen met Visa en MasterCard zal gevraagd worden naar de 3D secure code. Uw gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden. Met het plaatsen van uw bestelling wordt het factuurbedrag direct van uw creditcard geboekt.
 
Apple Pay
Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.Hiermee kunt u gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Glen Talloch | Edisonstraat 4-6 | 8912 AW Leeuwarden